מימין לשמאל: ראש עיריית כרמיאל משה קונינסקי, מר חילו מנהל המתחם, צבי נטע יור מכשירי תנועה – צילום: מורג ביטן
הקשר בין כרמיאל לסין – "צ'אנגן"
חברת מכשירי תנועה פתחה בימים אלו מרכז מכירות חדש של חברת "צ'אנגן" בכרמיאל.
ההשקעה במהלך כ- 500,000 ₪
משה קונינסקי ראש עיריית כרמיאל שהשתתף באירוע, בירך את צבי נטע, יו"ר מכשירי תנועה וציין במיוחד את תחום הרכב החשמלי בישראל התורם לשיפור איכות הסביבה.
חברת מכשירי תנועה השיקה בימים אלו בכרמיאל מרכז מכירות חדש של חברת צ'אנגן מסין הכולל אולם תצוגה שטח של כ-160 מ"ר אולם תצוגה ומרכז שירות בשטח של כ-560 מ"ר ובהקמתו השקיעו כ-500,000 ₪.
מרכז צ'אנגן בכרמיאל מנוהל ע"י משפחת חילו.

מימין לשמאל: ראש עיריית כרמיאל משה קונינסקי, מר חילו מנהל המתחם, צבי נטע יור מכשירי תנועה – צילום: מורג ביטן
באירוע הפתיחה השתתף גם משה קונינסקי ראש עיריית כרמיאל שבירך את צבי נטע יו"ר מכשירי תנועה על פתיחת מרכז צ'אנגן וקידום תחום הרכב החשמלי בישראל התורם לשיפור איכות האוויר והסביבה.
צבי נטע, יו"ר מכשירי תנועה מציין שזהו מרכז המכירות ה-7 של צ'אנגן בישראל ובמהלך שנת 2026 יפתחו עוד 3 מרכזי מכירות של צ'אנגן בישראל.
חב' CHANGAN הינה מיצרניות הרכב הגדולות והמובילות בעולם, יצרה בשנה אחרונה כ-2.6 מיליון רכבים ועפ"י התוכניות האסטרטגית עד שנת 2030 יעד המכירות הגלובלי של החברה הינו כ- 5 מיליון רכבים.
לחברה נכסים בשווי של כ- 210 מיליארד יואן ומעסיקה כ-80,000 עובדים ברחבי העולם .





































