כותרות אחרונות
Search

רשת "פעמית סטור" יוצאת עם קולקציה מיוחדת של כלי בית בצבעי זהב וכסף לאירוח סילבסטר 2016

מסיבה ביתית נוצצת לכבוד השנה האזרחית החדשה (סילבסטר 2016) עם הקולקציה המיוחדת  של כלי בית בצבעי זהב וכסף של רשת פעמית סטור 

מסקר שערכה רשת  "פעמית סטור" עולה כי למעלה מ-85% מהמוזמנים לארוחות הסילבסטר, יזכרו איך נראה השולחן בהתחלת הערב

לא בא לכם לצאת מהבית בגלל הקור, הצפיפות במסעדות, ונוסף על כך הכל מאוד יקר.  אם אתם בונים על מסיבת סילבסטר ביתית, נוצצת  ובלתי נשכחת, נסו את הכלי בית והאביזרים לקישוט ועיצוב השולחן  של רשת פעמית סטור, שתגרום לאורחים שלכם להרגיש באירוע יוקרתי ונוצץ. כך פותחים את השנה כהלכתה!.
בין המוצרים שבקולקצייה:

  • ראנר אורגנזה זהב/כסף – 27.90 ש"ח, במבצע 1+1.

  • חבק מפיות רשת יהלום מסדרת אקסקלוסיב – זהב 16.30 ש"ח (6 יח' במארז)

  • כוס יין רגל צבעונית מסדרת אקסקלוסיב (10 יח')- שקוף רגל כסף/זהב – 13.90 ₪, במבצע פריט ראשון ב-10% הנחה, פריט שני ב-30%

  • כוס שמפנייה עם פס כסף/זהב  (10 יח') – 13.90 ₪

  • מגש קפלים תחרה קטן מפלסטיק מסדרת פרפקט בצבע זהב /כסף – 4.50 ₪

  • מגש רולדה גלים בצבע כסף/זהב גדול 7.90 ₪ , קטן – 4.90 ₪

  • פמוט זכוכית על רגל מסדרת אקסקלוסיב- 22 ₪

  • נר קישוט זהב/כסף – 22.90 ₪

  • צלחת 10" מצדה עיטור כסף (10 יח') – 33.30 ₪ , פריט שני 30% הנחה

  • צלחת 9" מצדה עיטור כסף (10 יח') – 28.30 ₪, פריט שני 30% הנחה

  • צלחת 7" מצדה עיטור כסף (10 יח') – 18.30 ₪, פריט שני 30% הנחה

peamit 3 

מסקר שערכה רשת פעמית סטור למעלה מ-85% מהמוזמנים לארוחות הסילבסטר, יזכרו איך נראה השולחן בהתחלת הערב (לפני הגשת האוכל), כך שחשוב מאוד להשקיע בעיצוב השולחן.

  • כדאי לשקול לערוך שולחן מכלים חד פעמיים מאחר והמגוון עצום, מה שמאפשר ליצור שילובים מעניינים, ובתום הארוחה פשוט להשליך הכל לפח.

  • כדאי להשתמש בראנרים ובשילוב מפות בשני צבעים, מאחר וכך ניתן להעשיר את השולחן.

  • על מנת להעשיר את השולחן, ניתן להשתמש בחומרים שונים, למשל: מפת נייר יחד עם מפת אורגנזה, אך להשתדל לא לערבב יותר מדי סוגים וצבעים, איכויות שונות של חומרים וכד’.

  • כאשר יש שולחן גדול ואנו נאלצים לחבר שתי מפות, כדאי לשים מעל החיבור ראנר, ולהעלים את מיקום החיבור.

  • כאשר משתמשים בנרות, ניתן להקפיא את הנרות בתוך שקיות ניילון כמה שעות לפני הארוחה, כך כשנדליק אותם במהלך הארוחה הם לא ינטפו ויבערו יותר זמן.

  • בשל הריחות העזים המלווים את המאכלים השונים, כדאי להשתמש כמה שפחות במפיצי ריחות כמו נרות ריחניים או פרחים מיובשים ריחניים שלא תמיד משתלבים עם ריחות האוכל.

  • בתחילת הארוחה עדיף לשים על השולחן רק את הסלטים, מאחר והם מוסיפים צבע אך לא תופסים מקום. את המנות העיקריות והתוספות כדאי להגיש בנפרד מאוחר יותר.

  • קיפולי מפיות תמיד מוסיפים גם צבע וגם סטייל. עדיף להשתמש במפיות איכותית רבות שכבות.

  • תמיד כדאי לשים מגן שולחן מתחת למפה. זה גם מונע שקיפות וגם נעים ורך יותר.

peamit 4