כותרות אחרונות
Search

מתכון להכנת שייק:תפוח, קינמון וציפורן – באדיבות "הרבלייף" חברת תזונה בינלאומית

מתכון להכנת שייק:תפוח, קינמון וציפורן

באדיבות "הרבלייף"  חברת התזונה הבינלאומית  המעודדת ומקדמת אורח חיים בריא ופעיל

herbalife-22

צילום: יח"צ הרבלייף

חברת התזונה הבינלאומית הרבלייף, המעודדת ומקדמת אורח חיים בריא ופעיל, המבוסס מדע ומחקרים קליניים עולמיים, מציעה לכבוד עונת הסתיו שבה מזג האוויר מתחיל להיות יותר קריר, והגוף מתחיל לרצות יותר פחמימות – שיק תפוח קינמון וציפורן על בסיס אבקת וניל וחלב סויה.

herbalife-23

צילום: יח"צ הרבלייף

המשקאות יכולים להוות תחליף טעים, מגוון ומאוזן לארוחה שלמה המכילה את כל רכיבי המזון, להם זקוק הגוף. כאשר משתמשים בשיקים מתערובות אבקה להכנת משקה, למטרת בקרת משקל או ניהול משקל, יש להקפיד היטב על ההוראות המופיעות על תווית המוצר.

אז במקום להכניס לגוף עוד פחמימה שגורמת לגוף "להתכרבל",  השיק יכול לתת את התחושה שהגוף קליל יותר מבלי רגשות מצפון.

herbalife-21

צילום: יח"צ הרבלייף

שייק:תפוח, קינמון וציפורן

מצרכים:

2 כפות אבקת חלבון בטעם וניל

1 כוס חלב סויה רגילה או חלב ללא שומן

1 פרוסות תפוח קפואות

כמה גילופים מקינמון, אגוז מוסקט וציפורן

1/4 כפית תמצית וניל

4 קוביות קרח

אופן שימוש:

מניחים את כל החומרים בבלנדר ומערבבים היטב עד שקוביות הקרח מרוסקים היטב. קוביות קרח הם אופציונליים.

ניתוח תזונתי (עם חלב דל שומן):

קלוריות: 300

חלבון: 30 גרם

שומן: 1 גרם

לרוויה!