כותרות אחרונות
Search

אופיר צבי, מבעלי מפעל הבשר "כרמל מעדנים" ורשת מעדניות "מרקטו" מציג טיפים להכנת המבורגר מושלם ביום העצמאות

טיפים להכנת המבורגר מושלם ביום העצמאות

מפעל הבשר "כרמל מעדנים" הוא מפעל הבשר היחיד בתל אביב הממוקם ברחוב סעדיה הגאון ומתמחה בייצור מוצרי בשר פרימיום.

המפעל הוא מפעל בוטיק המשרת את רשת "מרקטו" באספקת מוצרי הבשר וכן פותח את דלתו לבעלי מסעדות ושפים על מנת שיוכלו לקבל את המוצרים השונים על פי בחירתם וטעמם.
המפעל בבעלות משפחת צבי מקיבוץ יפעת, מציין שנה להיווסדו עם מעל 300 בתי עסק להם המפעל מספק סחורה וכן מסעדות להן המפעל מייצר לפי דרישת השפים- Private Label.

בבעלות המשפחה עוד 4 מעדניות בוטיק "מרקטו", בתל ברוך צפון, בזל, לינקולן (חנות המפעל) וקינג ג'ורג', המשרתות עשרות אלפי לקוחות פרטיים.
המעדנייה הראשונה של המשפחה נפתחה לפני 15 שנים בשוק הכרמל ומכרה מוצרי בשר, נקניקים, גבינות ומוצרי מכולת במגוון גדול ואיכותי ולאור ההצלחה והביקוש התרחבו, פתחו מעדניות נוספות ואתר אינטרנט בו ניתן לבצע הזמנות לבית הלקוח.

המפעל מייצר את כל סוגי הקבבים וההמבורגרים, טלה, סטייקים, מנות קרפצ'יו, כל סוגי הנקניקיות- צ'וריסוס, נקניקים, פרגיות ועוד ועוד…

לקראת יום העצמאות המפעל עובד יום ולילה כדי לייצר את כל הביקוש לחג

markato 2

טיפים להכנת המבורגר מושלם ביום העצמאות

  1. להקפיד על קניית בשר טרי.

  2. טחינת הבשר צריכה להיעשות באופן גס.

  3. יש לערבב את הבשר במידה

  4. עדיף להכין את הבשר ערב קודם, לתבל במלח, פלפל ומעט חרדל דיז'ון ולתת לבשר לנוח.

  5. רק כאשר הרשת לוהטת יש להניח את ההמבורגרים

  6. רצוי להשתמש בלחמנייה מתוקה

צילום: יח"צ מרקטו

 

בתאבון J